Bilim ve Teknoloji

Casper VIA G3 özellikleri ve fiyatı

Casper’ın yeni modeli VIA G3 satışa çıktı. Uzun bir süredir fiyatıda çok merak edilen bu modelin etkileyici özellikleri ile oldukça sevilecek gibi duruyor.

Casper’ın yapay zeka destekli olan bu telefonun teknik özelliklerine kısaca bakalım.

Casper VIA G3 ekran özellikleri

BU modelde 6.22 inçlik IPS LCD ekranı bulunuyor. 270 PPI Piksel yoğunluğunda olan bu ekranı Corning Gorilla Glass 3 ile korunmaktadır. Ekran/Gövde oranı ise % 81.2’dir.

Batarya olarak ise 3260 mAh’lık bir güçlü batarya tercih edilmiştir. Hızlı şarj desteği olan bu modelde maalesef değiştirebilir batarya bulunmamaktadır.

Casper VIA G3 kamera nasıl?

Arka ana kamerası 13 MP çözünürlüğündedir. F2.0 diyafram aralığındaki bu kamera ile 1080p Full HD video kaydı yapabilirsiniz. Ön kamerası ise 8 MP’dir.

Casper VIA G3 performansı nasıl?

2.0 GHz hızında çalışan 8 çekirdekli MediaTek MT6762 chipset yer alıyor. 3 GB RAM ile orta segmentte oldukça iddaalı bir modeldir. 32 GB’lık dahili depolama hafızasına ekstra olarak microSD hafıza kartı takılarak kapasitesini 256 GB’a kadar artırabilirsiniz.

Renk seçenekleri ise Deniz yeşili ile gece mavisi renk seçenekleri bulunuyor.

Yazımızın başında belirttiğimi yapay zeka desteği ile VIA G3’ün sahip olduğu 13MP arka ve 8MP ön yapay zeka teknolojili kameralarının portre ve ışık modları sayesinde üstün fotoğrafçılık deneyimi yaşarsınız. Farklı efektli modlar ise dilediğiniz derinliği ve ışığı yakalamanıza yardımcı olur.

Parmak izi okuyucusu ve Radyo özelliğinin olması ile farklılık yaratmaktadır.  Casper VIA G3’ün fiyatı 1599 TL‘dir.

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu