Bilim ve Teknoloji

Xiaomi Mi Stick donma sorununa çözüm

Sitemizi takip edenler geçtiğimiz günlerde Xiaomi Mi Stick Android TV cihazı aldığımızı okumuştur. Bu cihaz akıllı televizyonu olmayanların eli ayağı oluyor. Android işletim sistemi ile televizyonu smart tv haline getirmiştir. Kullandığımız sürece sizlere tecrübelerimizi aktarmaya çalışacağımızı yazmıştık.

Ayrıca yeni forum sitemizi açtık. Forum sitemizde size kısa ve öz soru ve cevaplara ulaşabiliyorsunuz. Forum sayfamıza ulaşmak için buraya tıklayın.

İlk aldığımız gün kullanmaya başladık ve bir süre sonra donmalar başladı. Bu sorunu internette araştırdık ve birkaç yıl önce baya sık bir şekilde yaşandığını gördük. Kendimiz cihazın ayarlar menüsüne girerek yazılım güncellemesi yaptık.

Son yazılım güncellemesinden sonra 2 gündür aktif olarak kullanıyoruz ve tek bir takılma sorunu bile yaşamadık. Eğer sizde böyle bir sorun yaşıyorsanız kesinlikle cihazın yazılım güncellemesini yapınız.

Ek bilgi (21 Mart 2021) : Son güncelleme yaptıktan sonra herhangi bir bağlantı kesilmesi yada takılma sorunu yaşamadık. Saatlerce kullanımda bile herhangi bir yavaşlık olmadı. Xiaomi son güncellemesi ile bu sorunu halletmiş diyebiliriz.

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu