Bilim ve Teknoloji

Western Digital İle Veri Kaybına Son

Herkesin kendine göre özel bir dosyası, telefon numaraları gibi saklamak ve ömür boyu kaybolmasından korkulur.

İçlerinde; çok değer verdiğiniz arkadaş, aile albümleri, hayranı olduğunuz o meşhur pop grubunun müzikleri ve konser görüntüleri, en sevdiğiniz filmler ve takip ettiğiniz diziler, okul ödevleriniz ve projeleriniz, şirket dokümanlarınız, şahsi belgeleriniz, milyonlarınız olmasa da düzenli olarak tuttuğunuz muhasebe ve banka kayıtlarınız ve hayatınıza dair önemli birçok içerik mevcut.

Bunları korumamız için yapmamız gereken birkaç işlemler bulunuyor ancak bunları korumak için sadece 5 kişiden 1’i düzenli olarak yedekleme yapmakta. Yılda insanların telefon kaybetmesi veya bilgisayar bozulması sayıca çok fazla ve gittiği zaman “keşke” demek kalıyor. Herkes böyle bir veri kaybını uğramaması için düzenli olarak yedekleme yapmalıdır. Halen yedeklemeyi bilmeyen kişiler mevcut aslında yedekleme bu tip değerli olan varlıklarınızı bir yerde saklayıp, onları daha sonra yeni aldığınız veya kaybettiklerinizi geri getirmeye yarıyor. Eğer ki tam donanımlı güvenlik arıyorsanız yedeğinde yedeğini almalısınız.

Dünyaca kendini ispatlamış olan Western Digital, yedekleme sorununu ortadan kaldırmaya başardı. İçerisinde bulunan yazılımı sayesinde zamanını sizi belirlediğiniz takdirde otomatik olarak yedekleme yapmakta. My Passport adı verilen bu cihaz, taşınabilir boyutu ve ergonomik bir yapıya sahiptir. Şimdiki kullanılan bulut teknolojisini düşünün bunu evinize veya ofise taşıyan güvenlikli depolama birimidir. WD bu depolama çözümü sayesinde aslında hem yedeklemeyi kolaylaştırıyor hem de dijital hayatınızı daha çok kolaylaştırıyor. Bu cihaza tablet, bilgisayar veya akıllı telefonunuzla her yerden iletişim kurmanız mümkündür.

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu