Bilim ve Teknoloji

Türk Telekom (Avea) Müşteri Hizmetlerine Hızlı Direk Bağlanma

Günümüzde birçok kullanıcı tüm işlerini hızlı bir şekilde halletmek istiyor. Mobil kullanıcılar da hatları ile ilgili sorunları hemen çözmek için müşteri hizmetlerini arıyorlar, ancak sesli yanıt sisteminde beklemek istemiyorlar ve hemen müşteri temsilcisine bağlanmak istiyorlar.

Türk telekom müşteri hizmetlerine ulaşmak ve beklemek istemeyen kullanıclar için, “Müşteri temsilcisine direkt bağlanma” konusunda yardımcı olması amacıyla bir rehber hazırladık, buna göre sesli yanıt sisteminde çok fazla beklemeden, müşteri hizmetleri yetkilisine hemen bağlanabilmek için yapmanız gerekenleri bu yazıda sizlere anlatacağız.

Arayanların yoğunluğuna göre, birçok kullanıcının hatta bekleme süresi uzayabiliyor, yada Türk Telekom Müşteri hizmetlerini aradığınızda, bir çok kampanyaları dinledikten sonra, farklı işlemler için farklı menülere ulaşmak için hangi tuşlara basmamız gerektiği dinletiliyor ve bu yönlendirmeler bazen oldukça can sıkıcı olabiliyor.

Bizde sizin için telefonda bu yönlendirmeleri beklemeden, hangi tuşalara basarak hemen “Müşteri Hizmetleri Yetkilisine” ulaşabilirsiniz bu konuyu sizlere anlatacağız.

Türk Telekom Müşteri Hizmetlerine Direkt Bağlanma

Türk Telekom müşteri hizmetleri “444 1 444” veya “444 1 500” numaralı hattan hizmet vermektedir, bu numaralardan birisini aradığınız zaman karşımıza tuşlu yanıt sistemi gelecektir. İlk aramada karşımıza sesli yanıt sistemi çıkacaktır ve faturanızdan, varsa kampanyalardan bahsedecektir.

Daha sonra hangi hizmet için aradığınızı belirlemek için tuşlu yanıt sistemi devereye girecektir.  Bağlanmak istediğimiz hizmet seçeneği tuşlamaları şu şekildedir;

  • Mobil için: 1
  • Sabit internet için: 2
  • Ev telefonu için: 3
  • Tivibu için: 4

Türk Telekom Müşteri Hizmetlerine Direkt bağlanmak için, hizmet alacağınız servisi seçtikten sonra sırasıyla önce “2” sonra “0” tuşlayarak müşteri hizmetleri yetkilisine hemen bağlanabilirsiniz.

Bazı durumlarda Direkt olarak müşteri hizmetlerine bağlandığınızda, operatörlerin başka müşterilere hizmet vermesi sebebiyle, beklemeniz olasıdır, ancak bu durum muhtemelen bir kaç dakika sürecektir ve ardından işlemlerinizi halledebilmek için Müşteri hizmetleri yetkilisine ulaşmış olacaksınız.

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu