Bilim ve Teknoloji

Telefon sadece şarj oluyor! Vestel Venüs 5000’i bilgisayar görmüyor

Vestel Venüs 5000 modelini bilgisayara USB kablo ile bağlayıp sadece şarj olduğunu ve bir türlü telefonu bağlayamadığını ileten Hande isimli ziyaretçimizin sorusunu cevaplandırmak istedik.

İlk olarak USB kablosu ile telefonu bilgisayara bağladığınızda normal şartlarda telefon size ne yapmak istediğinizi soracaktır. Sadece şarj mı yoksa depolama hafızası mı olarak kullanacağınıza bildirim vermesi gerekmektedir.

Eğer bu bildirim sorusu gelmezse Ayarlar > Geliştirici Seçenekleri > USB Hata Ayıklama‘ya gidin ve bu modu etkinleştirip tekrardan USB kablosunu bilgisayara bağlayınız. Genellikle bu işlemlerden sonra artık telefonu bilgisayara USB ile bağlandığınızda otomatik olarak sizden ne yapmanızı isteyecektir.

Çok düşük bir ihtimal ile kablonuz bozuk olabilir. Tabi kablo bozuksa şarj olma durumuda sıkıntılı olduğu için bu sorunun kablodan olup olmadığını rahatlıkla anlayabilirsiniz.

Vestel Venüs 5000 modeli bilgisayar görmüyor sorusuna sizlere videolu bir anlatım konusu eklemek istedik. Video anlatımını Huawei modeline göre anlattık. İmkanımız olursa Venüs 5000 modeline göre güzel bir video çekeriz.

Huawei USB depolama olarak görmüyor! Sadece şarj oluyor

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu