Bilim ve Teknoloji

Oppo Reno 8 Pro Plus özellikleri harika duruyor

Çinli teknoloji lideri OPPO, yeni akıllı telefon modeli Oppo Reno 8 Pro Plus’ı tanıttı. Amiral gemisi olan bu model eğer uygun fiyat ile ülkemize gelirse oldukça büyük ilgi görecektir demek istiyoruz fakat uygun fiyat ile gelse bile artan kur fiyatlarından sonra pek mümkün gözükmüyor. Ülkemize ne zaman geleceğine dair herhangi bir net bilgi bulunmuyor. Biz yinede Oppo Reno8 Pro Plus teknik özelliklerinden bahsetmek istiyoruz.

Ekran donanımına geçtiğimizde bizi 6.7 inçlik dev bir ekran karşılamaktadır. 394 PPI piksel yoğunluğundaki bu AMOLED ekrn teknolojisi ile hem canlı görüntü hem şarj konusunda tasarruf sağlayacaktır.

4500 mAh‘lık bataryası bulunan bu model, 80 W ultra hızlı şarj teknolojisi ile tahmini 35 dakika civarında tam şarj edebileceksiniz. Kamera özelliklerinde ise 50 MP arka ana kamerası, ikinci arka kamera 8 MP, üçüncü arka kamera 2 MP ve 32 MP çözünürlüğünde selfie kamerası bulunmaktadır. Performans bölümüne baktığımızda ise 2.85 Ghz hızında çalışan 8 çekirdekli MediaTek Dimensity 8100 chipset yer almaktadır.8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama hafızası ile tatmin edici bir performans sergilemektedir.

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu