Bilim ve Teknoloji

İstanbul Galaxy S23 Ultra ekran değimi ve fiyatı

İstanbul Samsung Galaxy S23 ultra ekran değimi yapan tamircilerin yardımlarını bekliyoruz.

Samsung Galaxy S23 Ultra modeli hem tasarımı hem performansı ile telefon almak isteyenlerin ilk hayali olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Güncel fiyatına baktığımızda ise 46.000 TL’lik fiyatı ile de dikkati üzerine çekiyor.

Bu telefonu aldıktan sonra çok dikkatli kullanmanız gerekmektedir. Özellikle ekranına çok dikkat ediniz. Neden derseniz Galaxy S23 Ultra ekran değişim fiyatı 7.500 TL den başlamaktadır. Neredeyse yeni bir telefon fiyatına sadece bu telefonun ekranını değiştirebiliyorsunuz.

Biz ziyaretçimiz bize İstanbul Galaxy S23 Ultra ekran değişimi yapan yer bulamadığını ve bu yazıyı gören telefoncuların yorum ile kendisine ulaşmasını istemiştir. Bu yazımızı okuyan ziyaretçilerimizden de istediğimiz İstanbul Galaxy S23 Ultra ekran değişimi yapan yerlerin iletişim numarasını ve adresini yorum olarak ekleyebilirseniz çok memnun oluruz. Bu sayede Galaxy S23 Ultra ekran değişim yapacaklara referanslı ve gönül rahatlığı ile gidebileceği bir yer önermiş olacağız.

Eğer İstanbul’da Galaxy S23 Ultra ekran değişimi yapıyorsanız gerekli iletişim bilgilerinizi teknoscrool@gmail.com adresine gönderebilirsiniz.

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu