Bilim ve Teknoloji

Huawei P9 Lite güncelleme sonrası sorunlar

Bir ziyaretçimiz gönderdiği bir soruyu yayınlamak istemedik.

Gelen destek sorusunda Huawei P9 Lite kullanıcısı olduğunuve güncelleme sonrasında telefonun kilitlendiği ve bu sorunu çözemediğini söylemiştir. Telefonu kapatıp açtığında da kilitlenme sorunu devam ettiğini iletmiştir.

Huawei P9 Lite güncelleme sonrası donma sorunları genellikle gelen paket güncellemesinden sonra olmaktadır. Tabi telefonunuzdaki donanımsal sorunlardan da kaynaklanmaktadır.

Yapmanız gereken birkaç adım bulunmaktadır. İlk olarak güncelleme sonrasında yüklediğiniz bir uygulama varsa o uygulamayı kaldırınız. Güncelleme sonrasında telefon kilitlenmeye devam ediyorsa telefonu fabrika ayarlarına döndürünüz.

Bu işlemlerden sonra hala telefonunuz kilitleniyorsa hiç uğraşmadan garanti servisine göndermekten başka çareniz bulunmamaktadır. Kendiniz Root atıp eski Android işletim sistemi yüklemeye çalışmayınız. Root atarsanız telefonunuz garanti dışı kalacağını unutmayınız. Ayrıca Root atma işleminde tecrübeniz yoksa sakın denemeyiniz. Yapacağınız yanlış bir işlem sonrasında telefonunuz hiç kullanılmayacak hale gelebilir.

Huawei P9 Lite güncelleme sonrası kasma, donma ve bu tarz değişiklik yaşayan varsa bize yorum yazarak gönderebilirse çok memnun oluruz.

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu