Bilim ve Teknoloji

Huawei P30 ve Huawei P30 Pro kılıf çeşitleri

Çinli teknoloji devi olan Huawei’nin yeni modelleri Huawei P30 ve P30 Pro modelleri sabırsızlıkla beklenmektedir.

Uzun zamandır tanıtım söylentileri 25-28 Şubat 2019 tarihleri arasında yapılanacak olan MWC 2019 kongresinde tanıtılması bekleniyor. Fakat son çıkan haberlere göre bu tarihler arasında tanıtılmayacağı konuşulmaktadır.

Huawei P30 ve Huawei P30 Pro resmi olarak tanıtılmadı. Fakat internet dünyasında Huawei P30 kılıf modelleri ve Huawei P30 Pro kılıf modelleri ortaya çıktı.

Aliexpress internet sitesinde Huawei P30 Pro ve P30 kılıf çeşitlerinin satışa başlandığını gördük. Aslında fotoğraflara baktığımızda Huawei P30 Pro ve Huawei P30 modellerinin böyle olacağını tahmin etmiyoruz. Büyük ihtimal güvenilir kaynaklardan telefon ölçüleri alınıp ona göre bir ilan koyulduğunu düşünüyoruz.

Huawei P30 Pro ve Huawei P30 cüzdan kılıf modeli yer almaktadır. İlandaki Huawei P30 cüzdan kılıf modeline baktığımızda arka kamera alanının 3 kamera alacak şekilde olduğunu görüyoruz. Söylentilere görede Huawei P30’un 3 kameralı olacağını söyleniyor.

Tabi ilana güvenip Huawei P30 kılıf alan olmayacaktır. Mecburen herkes resmi olarak tanıtımı bekledikten sonra Huawei P30 kılıf almayı planlayacaktır. Bu arada Aliexpress’deki bu kılfın fiyatı 3 dolar civarlarındadır.

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu