Bilim ve Teknoloji

Huawei Mate 20 Pro oyun performansı nasıl?

Huawei Mate 20 Pro modeli teknoloji tutkunlarının detaylı olarak incelediği bir akıllı telefondur. Yeni nesil HiSilicon Kirin 980 işlemcisi başarılı bir performans sağlarken Mali-G76 MP10 grafik işlemcisi ile oyunlarda da inanılmaz bir başarı göstermektedir.

Artık bilgisayarlarda oyun oynamak yerine mobil telefonlarda oynamayı tercih ediyoruz. Telefon alırken artık grafik işlemcisine de çok önem vermekteyiz.

Kirin 980 işlemcisi 8 çekirdekli ve ARM Cortex A76 ve A55 çekirdeklerinden güç almaktadır. Grafik işlemcisine destek olarak 6 GB RAM ile tam bir oyun canavarı haline gelmektedir. Oyun tutkunları için Mate 20 Pro’da GPU Turbo 2.0 yer alıyor. Bu özelliği aktif ettiğinizde kare/saniye oranlarında çok iyi bir FPS değeri alabiliyorsunuz. Örnek vermek gerekirse PUBG oynarken en iyi grafik ve FPS değerini yakalayabilirsiniz.

Mate 20 Pro’da bulunan 6.39 inçlik OLED ekran teknolojisi ile cam gibi berrak görüntü elde ediyorsunuz. Tabi bu kadar başarılı bir telefonu 4200 mAh’lık bir batarya desteklemektedir.

Her konuda 5 yıldız alan bu telefonun fiyatı 6999 TL civarlarındadır.

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu