Bilim ve Teknoloji

Hi-Level 49 inç LED TV yorumları, özellikleri ve yorumları

Bir ziyaretçimiz Hi Level 49 inç Uydu alıcılı LED TV almak istediğini ve fiyat ile teknik özelliklerini değerlendirmemizi, ayrıca eşdeğer olarak hangi modelleri alabileceği konusunda fikir vermemezi de istemiştir.

Bu LED TV ilk olarak büyük ekranı ile beğenilmektedir.

Hi-Level 49 inç LED TV özelliklerine kısaca bakalım;

49 inç 124 Cm ekran boyutu ile gayet rahat bir izlenme keyfi hedefliyor. Ekran çözünürlüğü 1920×1080 Full HD kalitesindedir. Yenileme hızı 50 Hz, televizyon mevcut olan yazılım ile 200 Hz olmaktadır. Ses kalitesi olarak 16 W hoparlör bulunuyor. Buda ev ortamında gayet yeterli ses seviyesi elde edebileceğiniz anlamına gelmektedir. Bu LED TV’nin diğer güzel bir tarafı ise uydu alıcısı içinde olmasıdır. HD uydu alıcısı ile ekstradan masraf yapıp receiver almanıza ve 100 TL masraftan kurtarmaktadır. 2 Adet HDMI ve 1 Adet USB girişi bulunuyor.

Hi-Level 49 inç LED TV’de Smart TV özelliği bulunuyor mu diye merak ediyorsanız bu sorunun yanıtı hayır olacaktır. Bu ekran büyüklüğünde ve bu fiyatta Smart TV beklemek yanlış olacaktır.

Gelelim piyasa durumuna. 49 inç LED TV uydu alıcılı diğer modellere baktığımızda fiyatlar 1699 TL’den başlamaktadır.

Sonuç olarak bu fiyat ve ekran büyüklüğüne göre düşünmeden alınabilir bir televizyon modelidir. Bütçeniz daha fazla çıkamıyorsa sizi tatmin edecek görüntü kalitesi ve ekran büyüklüğüne sahiptir.

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu