Bilim ve Teknoloji

Facebook Messenger Karanlık Mod (Gece Modu) nasıl aktif edilir?

Facebook kullanıcılarına yeni özellikler getirerek sevindirmeye devam ediyor.

Facebook Messenger uzun bir süredir kullanıcılar tarafından beklenen Karanlık Mod özelliğini bazı ülkelerde test etmeye başladı. Bu özelliği ilk defa duyanlar için Facebook Messenger Karanlık Mod hakkında bilgi vermek istiyoruz.

Adındanda anlaşılacağı gibi Karanlık Mod bir nevi tema seçeneği diyebiliriz. Bulunduğunuzda ortamda fazla ışık yok ve karanlık bir ortam ise bu özelliği kullanarak daha rahat bir görüş ve şarj konusunda tasarruf sağlayacaktır.

Facebook Messenger’ı aktif olarak sürekli kullananlar forum sitelerinde gece saatlerinde kullanımın gözleri çok yorduğunu ve rahatsız ettiğini uzun zamandır dile getirmektedir. Bu özellik Facebook’un son zamanlarda yapmış olacağı en mantıklı ve verimli bir güncelleme olacaktır.

Resmi olmayan açıklamalara göre Facebook Messenger Karanlık Mod ilk olarak Android işletim sistemli telefonlara geleceği söylenmektedir. İOS platformuna ise gelip gelmeyeceği konusunda herhangi bir netlik bulunmamaktadır.

Facebook Karanlık Mod nasıl aktif edilir konusunda ise resmi olarak bu özellik hizmete girdikten sonra sizleri bilgilendireceğiz.

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu