Bilim ve Teknoloji

DJI Inspire: 45.000 TL para ver batarya çıkmasın

Drone denince akla ilk gelen kesinlike DJI markası olmaktadır. Birçok profesyonel drone modelleri ile ülkemizde de oldukça ilgi görmektedir.

DJI Inspire 2 modelini duymuşsunuzdur. Kalkış yaptıktan sonra iniş takımlarını yukarı kaldırarak harika bir görsellik sunmaktadır. 27 dakika civarında uçuş süresi, 5 km mesafeye kadar sorunsuz görüntü aktarımı v.s. v.s. tam donanımlı bir profesyonel drone modelidir.

Bizim garibimize giden olay ise ülkemizde satılan DJI Inspire 2 modellerinin yanında nedense batarya bulunmamaktadır yazısına çok denk geldik.

Ülkemizde DJI Inspire 2 modeli ortalama 45.000 TL civarlarında satılmaktadır. Düşünün bu kadar para veriyorsunuz fakat bataryasız alıyorsunuz.

Peki DJI inspire 2 batarya fiyatı ne kadar?

Inspire 2 batarya fiyatı DJI resmi yurt dışı internet fiyatı 179 dolar civarındadır. Günümüz dolar fiyatına göre 2.400 TL civarlarındadır. Ülkemizdeki fiyatlara baktığımızda bir adet E-Ticaret satıcısının 1999 TL’ye sattığını gördük. Bu satıcıyı gerçekten tebrik ediyoruz. Dolar fiyatlarından sonra yüzde 30 zam koyanlara inat fiyatında indirim yapmış.

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu