Bilim ve Teknoloji

Asus Transformer Book format atma (Basit ve Resimli anlatım)

Bu yazımızda sizlere Asus Transformer Book nasıl format atılır , fabrika ayarlarına nasıl döndürülür yada recovery nasıl yüklenir? konusunda bilgi vermek istedik. İnternette baktık ama çok detaylı ve rahat bir şekilde format atma adımlarını bulamadık. Bizde elimizden geldiği kadar sizlere Asus Transformer Book sıfırlama işlemlerini yazacağınız. Yazdığımız yazıları bizzat kendimiz denedik ve fotoğraflarını çekerek ekledik.

– İlk olarak bilgisayarınızı fişe takınız. Eğer şarj aletine bağlamazsanız format atma işlemi başlamamaktadır. Şarjınız isterseniz çok olsun ama bilgisayar otomatik olarak prize bağlamanızı istemektedir.

– Daha sonra elinizi ekranın sağ tarafından sola doğru sürükleyiniz. Bu hamle ile ekranın sağ tarafından menü açılacaktır. Bu açılan menü bölümünden ayarlar sekmesine girdiğinizde aşağıdaki resimdeki gibi bir ekran çıkacaktır.

– Yukarıdaki resimde kırmızı çerçeve ile gösterilen “Bilgisayar Ayarlarını Değiştir” sekmesine basmanız gerekmektedir. Sekmeye bastıktan sonra bir ekran açılacaktır. Bu bölümde en altta bulunan “Güncelleştirme ve Kurtarma” kategorisi göreceksiniz. Bu bölüme girdiğinizde ise aşağıdaki ekran açılacaktır.

Yukarıdaki resimde gözüken fotoğraf gibi “kurtarma” yerine girdiğinizde aşağıdaki resimdeki ekran gözükecektir.

“Her şeyi kaldırın ve Windows’u yeniden yükleyin” bölümünde “Başlayın” butonuna bastıktan sonra artık bilgisayarınız yeniden windows yeniden başlayacaktır.

 

 

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu