Bilim ve Teknoloji

2017 En iyi çift SIM kartlı telefonlar

Çift SIM karrtlı telefonlar sayesinde tek bir üründe iki SIM kartını aynı anda kullanabiliyoruz.

oneplus 3t

Çoğunlukla, telefonunu hem iş, hem eğlence için kullanan ve ikisini bir arada tutmak istemeyen insanlar bu cihazlara yöneliyor. Dolayısıyla, cepte iki farklı telefon kullanma derdinden de kurtulmuş oluyorlar.

Çift SIM kartlı telefonlar gerçekten de oldukça kullanışlılar ve bu şekilde iki farklı rehber oluşturabiliyorsunuz. Geniş bir iş çevresi olan kişilerin sıklıkla tercih ettiği bu telefonlar için bir liste yaptık ve size 2017 yılında an itibariyle alabileceğiniz en iyi çift SIM kartlı telefonları derledik.

1. OnePlus 3T

Biliyoruz, OnePlus 3T bir türlü Türkiye’ye gelmedi ve gözümüz yollarda kaldı fakat maalesef kendisi çift SIM kartlı telefonlar arasında hâlâ en iyi seçenek. Uygun fiyatıyla da dikkat çeken ve aynı zamanda modern bir akıllı telefonun sahip olması gereken her şeyi barındıran OnePlus 3T, ince, hızlı ve yüksek performanslı bir ürün.

2. Xiaomi Mi5s

Xiaomi Mi5s 2016 yılında çıksa da, hâlâ üst düzey bir amiral gemisi ve akıl almaz derecede ucuz. Fantastik bir malzeme kalitesine, performansa, saklama alanına, batarya ve bağlantı seçeneklerine sahip olan Xiaomi Mi5s, aynı zamanda çift SIM kartı desteği de sunuyor.

3. Xoami Mi Note 2

Xiaomi, çift SIM kart desteği sunan markalarında başında gelirken, phablet modeli Mi Note 2 de ilk seçenekler arasında. Yüksek performansı, devasa bir ekranla birleştiren Android telefon Mi Note 2’nin aynı zamanda kamerası ve saklama alanı da kayda değer durumda.

4. Xiaomi Mi 5

Yine 2016’da çıkan bir Xiaomi modeli fakat 2017 yılında da hâlâ alabileceğiniz en iyi çift SIM kartlı telefonlar arasında ve Xiaomi kalitesine sahip.

5. Moto G5

Motorola-Lenovo, uzun süredir Moto G serisiyle çift SIM kartlı telefonlar üretirken, Moto G5 de bütçe dostu telefonlar arasında şüphesiz en iyi seçenek. Malzeme kalitesiyle üst düzey, pahalı telefonlardan farkı olmayan Moto G5, sadece çift SIM kartı desteği sunmakla kalmıyor, son derece kaliteli bir telefon olarak karşımıza çıkıyor.

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu