Bilim ve Teknoloji

LG V40 ThinQ modelin 5 kamerası ne iş yapar?

LG, akıllı telefon camiasına yeni bir modelini kattı. LG V40 ThinQ modelini ön plana çıkartan özellik kesinlikle 5 adet kamerası oldu. 3 Arka kamera ve 2 ön kamera ile ilk üretilen 5 kameralı akıllı telefon ünvanını aldı.

Bu yazımızda sizlere LG V40 ThinQ kamera özelliklerinden bahsetmek istiyoruz. Bu 5 adet kamera ne işe yarıyor ve ne özellikler getiriyor?

Birinci kamera yani arka ana kamera 12 MP çözünürlüğündedir. Bu arka kamera F1.5 diyafram açıklığındadır. 2160p Ultra HD 4K video kayıt çözünürlüğü bulunmaktadır. Ayrıca Slow Motion video yani yavaş çekim özelliği yer alıyor.

İkinci arka kamera 16 MP çözünürlüğündedir. Bu kamera sayesinde F1.9 diyafram açıklığınadır. İkinci arka kamera ile ekstra geniş açı (107 derece), 1.0 mm piksel çözünürlük eklemektedir.

Üçüncü arka kamera 12 MP çözünürlüğündedir. Bu kamera sayesinde F2.4 diyafram açıklığı, 2X Optik Zoom, Telephono ve 45 derece açı özellikleri gelmektedir.

LG V40 ThinQ ön kamera özelliklerine geçtğimiz de iki adet ön kamera görüyoruz.

Birinci arka kamera 8 MP çözünürlüğündedir. Ön kamera ile 30 fps 1080p video kaydı gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca F1.9 diyafram açıklığına sahiptir. Bu kamera ilse portre modu, yapay zeka (sahne algılama), yüz algılama, 80 derece açı gibi özellikler sahiptir.

İkinci ön kamera 5 MP çözünürlüğündedir. F2.2 diyafram açıklığına sahiptir. Bu kamera ile ekstra 90 derecelik bir açı özelliği gelmektedir.

Sonuç olarak baktığımızda profesyonel fotoğraf makinelerine kafa tutaracak bir kamera donanımı görüyoruz.

Tabi bu kadar iyi bir kamera donanımına sahip olan bir modelin fiyatı da kaliteli olacaktır. LG’nin bu yeni amiral gemisi modeli yurtdışında 899 dolardan satılacaktır.

LG V40 ThinQ Türkiye satış fiyatı resmi olarak açıklanmadı. Geliş tarihi ile de herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu