Bilim ve Teknoloji

Huawei Mate 20 Pro Galeri gizleme

Telefonunuzda bulunan fotoğraf ve başka dosyaların karıştırılmasından hoşlanmıyorsanız ve başkaların görmesini istemiyorsanız sizlere PrivateSpace‘den bahsetmek istiyoruz.

PrivateSpace, özel bilgilerinizi adece parmak izi yada sizin belirleyeceğiniz şifre ile saklayabileceğiniz bir depolama alanıdır. Bu depolama alanı telefon içinde bulunmaktadır. İnternet bağlantı ile alakalı bir durumu yoktur.

PrivateSpace özelliğini kullanmak için etkinleştirmek gerekmektedir.

Not: PrivateSpace hesabınızı etkinleştirdikten sonra 3 kullanıcı ekleyebilirsiniz. Ayarlar>Kullanıcılar ve hesaplar>Kullanıcılar>Kullanıcı ekle bölümünden kullanıcı ekleyebilirsiniz.

PrivateSpace özelliğini etkinleştirmek için Ayarlar menüsünü açın, Güvenlik ve gizlilik > PrivateSpace > Etkinleştir bölümüne geçiş yapınız. Daha sonra ekranda çıkan talimatları gerçekleştiriniz.

PrivateSpace içerisinde bulunan hesabınızı silmek isterseniz içeride bulunan verilerin tamemen silineceğini unutmayınız. PrivateSpace hesabınızı silmeden önce içinde bulunan verileri hafıza kartınıza yada telefon hafızasına taşıyınız. Silmek için Ayarlar menüsünü açın, sonrasında Güvenlik ve gizlilik > PrivateSpace > PrivateSpace’i sil bölümüne gidin.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu