Bilim ve Teknoloji

2000 ile 2500 TL arasında alınabilecek televizyonlar

Televizyon alma işi gerçekten çok zor bir süreçtir.Eğer bütçenizde azcık iyiyse süreç daha da zor olmaktadır.Elimizden geldiği kadar sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz.Bu yazımızda incelemenizi istediğimiz birkaç televizyon modeli önerdik.

VESTEL 48FB7300 FULL HD SMART DVB-T/C/S2 LED TV

Yaklaşık 2000 TL’ye satılan Vestel üretimi bu Full HD televizyon, Wifi desteği ve Miracast desteğiyle dikkat çekiyor. 3 yıl boyunca Vestel Türkiye garantisi sunan cihaz, oldukça geniş 48 inç (121 cm) bir ekrana sahipken, aynı zamanda kablosuz bağlantı özelliğiyle geliyor.

Vestel’in bu televizyonu bir Smart TV ve dolayısıyla içinde çok farklı uygulamalar ve özellikler barındırıyor. Aynı zamanda internet tarayıcısını da kullanabileceğiniz televizyonda dahili uydu alıcısı yer aldığı için, ekstra bir uydu alıcısı almanıza gerek kalmıyor. İçinde bulunan HD dijital uydu alıcısı gayet iyi performans veriyor.

Televizyonun Smart TV özelliği sayesinde televizyon programı arama derdi de son buluyor ve size yüzlerce kanalın akışı, programları sunuluyor ve fikir veriliyor. Pixellence görüntü iyileştirme teknolojisi sayesinde renkler de standart televizyonlara göre çok daha net ve canlı şekilde sunuluyor.

LG 32LJ610V.APD webOS 3.5 Smart FHD TV

Görüntü paneli konusunda zaten kendisini kanıtlamış bir marka olan LG’nin bu televizyonu Full HD çözünürlüğü, Wi-Fi, Miracast ve DTS dekoder desteğiyle dikkat çekiyor. 2000 TL’ye satılan televizyon 2 yıl garanti süresiyle gelirken, içinde yenilenmiş webOS 3.5 işletim sistemi bulunuyor. Bu sayede içeriklere oldukça hızlı şekilde ulaşabiliyorsunuz.

Resim düzenleme motoru sayesinde hem renkleri geliştiren, hem de parlaklığı ve renk tonunu ayarlayan televizyon oldukça yoğun ve canlı renklerle karşımıza çıkıyor. Virtual Surround Plus ses teknolojisi ile sinema kalitesinde ses performansı sunan televizyon, bu fiyat bandında alabileceğiniz en iyi cihazlar arasında yer alıyor.

Aynı zamanda USB bağlantısı da yer alıyor ve bu sayede sevdiğiniz içerikleri USB bellek üzerinden istediğiniz zaman izleyebiliyorsunuz.

PHILIPS 43PUS6101/12 4K UHD Smart Ultra ince LED TV

2000 TL’ye satılan bu cihaz, şu anda piyasada böyle bir fiyatla sahip olabileceğiniz en uygun 4K televizyon konumunda. 109 cm boyutundaki ultra ince 4K televizyonda 3 adet USB girişi bulunurken, ağırlığı ise 9.3 kg.

Çift çekirdekli bir işlemciye sahipken, Micro Dimming teknolojisi sayesinde televizyonunuzun kontrastını optimize ediyor. Bu sayede görüntü 6400 farklı bölgede analiz ediliyor ve gerekli ayarlamalar yapılıyor, son derece gerçekçi bir görüntü deneyimi sağlanıyor.

Tahmin edeceğiniz gibi televizyonda Smart TV özelliği de var ve bu sayede mağazalardan film, video ya da oyun kiralayabiliyor, hatta yayın yapabiliyorsunuz. Smart TV özelliği ile sevdiğiniz kanalların kaçırdığınız programlarını da tekrar izleyebiliyor ve pek çok uygulamayı televizyona WİFi ile indirebiliyorsunuz. Philips’in bu televizyonunda yeni entegre HEVC (H.265) teknolojisi de bulunuyor.

Eğer 2000 TL civarında bir 4K televizyon alma amacınız varsa, kendisi kesinlikle önerebileceğimiz modeller arasında yer almakta.

Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberlerini yakından takip ediyorum. Ayrıca gelen her sorulara cevap vermeye çalışıyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu